top of page

RESULTAATSGERICHTE COACHING OP MAAT, INDIVIDUEEL EN OP BEDRIJFSNIVEAU

Wil u uw medewerkers laten bijstaan om stress, crisissituaties of veranderingen in het bedrijf het hoofd te bieden? Informeer dan naar onze diensten van corporate en personal coaching.

COACHING & COUNSELING

“What lies behind us and what lies ahead of us are tiny matters compared to what lives within us.” Henry David Thoreau

CORPORATE COACHING

Corporate coaching gaat een stap verder dan gewone coaching. Het verbindt de verwezenlijkingen tussen organisaties en individuen. Het omvat bijkomende structuur en focus. Het zet aan tot een daadkrachtige verwezenlijking voor zowel het individu als de organisatie.

Win win!

Onze corporate coaches nemen de visie, de missie en de cultuur van een organisatie in overweging samen met de waarden en professionele doelstellingen van het individu. Wat er uiteindelijk moet toe leiden dat beiden op één lijn gebracht worden. Wanneer de visie, missie en cultuur van de organisatie in lijn zijn met de individuele waarden en professionele doelen is de werknemer meer verbonden en geëngageerd tot de organisatie, hij of zij is productiever, doeltreffender en gelukkiger in zijn of haar job. Bovendien voorkomt dit absentie en productiviteitsproblemen waarmee vele organisaties geconfronteerd worden. 

ATASC staat garant voor een gepersonaliseerde aanpak van uw organisatie met inbegrip uw medewerkers.

PERSONAL COACHING 

“Private victories precede public victories” Stephen R. Covey

Onze coaches helpen u om meer uw authentieke zelf te worden. Zij moedigen u aan en stimuleren u om diep te graven en uw volle potentieel meer te realiseren dan wat u ooit voor mogelijk had gehouden. 

Zowel uw professioneel als persoonlijk potentieel komen tijdens deze coaching centraal te staan. De uitdagingen of het bereiken van uw doelen, de invloed van uw omgeving worden onder de loep genomen en zullen de aanzet geven tot een op maat gesneden actieplan dat u zal optillen en vooruitgang doen maken.

COUNSELING

“The future depends on what you do today”  Mahatma Gandhi

Wij voorzien in onafhankelijke counselors, vertrouwenspersonen en therapeuten. 

Deze counseling kan volgens de noden van uw organisatie worden ingevuld. Dit kan binnen het kader van de wetgeving en preventiemaatregelen van Psychosociale aspecten, waar u bijvoorbeeld een beroep wil doen op een externe vertrouwenspersoon of bemiddelaar.

Ook privé en particuliere counseling of psychotherapie behoort tot de mogelijkheden. Vaak voorkomende thema’s handelen rond gedrag, verslaving, omgaan met moeilijke situaties, motivatie en zelfbeeld. 

Voor persoonlijke counseling in de vorm van therapie met partner, gezin, groep of individueel werken wij samen met de expertise van ‘IM-counseling’ dat deel uitmaakt van de ATASC.

logo IM counseling

IM-counseling staat in voor:

individuele en groepspsychotherapie

life coaching

werkgerelateerde psychosociale aspecten zoals stress, de 5 A’s, ongewenst gedrag en burn-out

Kijk ook bij onze opleidingen, workshops en infosessies @ATASC Academy!

BENT U BEGAAN MET HET MENTALE WELZIJN VAN UW MEDEWERKERS OF WIL U ONDERSTEUNING OM ALLE NEUZEN IN DEZELFDE RICHTING TE KRIJGEN? VERTROUW DAN OP DE COACHINGSKILLS VAN ATASC EN VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

bottom of page