top of page

ATASC, UW GIDS IN DE JUNGLE…

Bent u ondernemer, zelfstandige, bedrijfsleider? Maak dan kennis met ATASC en lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.

OVER ONS

EEN WARM WELKOM BIJ ATASC

Sta mij toe direct met de deur in huis te vallen.

Het huidige werkklimaat lijkt soms een echte jungle … Van regelgeving, standaardeisen, werkdruk, flexibiliteitsdrang, competitiviteit en hoge verwachtingen, een mens ziet zo nu en dan door de bomen het bos niet meer. Vaak leidt een dergelijk klimaat tot het gevoel van te weinig tijd en middelen te hebben. Als daar nog onverwachte situaties, nieuwe uitdagingen en krappe deadlines bovenop komen, dan kunnen zij ervaren worden als hinderlijke takken en omvergewaaide bomen. Kortom, als een horde die slechts met de grootste inspanning van krachten kan genomen worden.

Hoeveel uren brengt u tijdens uw leven door op of voor het werk?

Inderdaad een heel pak: 80.000 à 90.000 werkuren op een carrière zijn geen uitzonderingen. Een groot deel van uw leven, energie en vaardigheden worden hierbij opgeëist.

Hoe belangrijk is het dan niet dat ieder zijn ‘werkwelzijn’ gegarandeerd wordt?

Werk-Welzijn in de zin van zich goed en gewaardeerd voelen, veilig en gezond uw taken kunnen uitvoeren met eveneens de nadruk op een milieuvriendelijke werkomgeving binnen een kwaliteitsvol kader.

Ik heb goed nieuws voor u en uw organisatie!

ATASC kan u ondersteunen en u gidsen doorheen deze dichtbeboste jungle zodat de vooropgestelde groei, visie en doelen kunnen worden gerealiseerd. Wij helpen u graag met raad en daad aan zeer correcte en aantrekkelijke voorwaarden. 

Maak kennis met ons aanbod en een op maat aangeboden ondersteuning die de uitstraling van uw organisatie nog meer op de kaart zal zetten en het preventie-, milieu- en kwaliteitsbeleid tot een hoger niveau zal tillen. Met als focus ongevallen en absentie te voorkomen en stap per stap het werkwelzijn van al uw medewerkers, klanten en contractoren te verbeteren. 

Graag werken wij mee aan dit nobel doel.

zaakvoerder Tom van ATASC

Tom R.M. De Bisschop

Founder & Directing Manager ATASC

VISION ON SERVICE

ATASC werd opgericht in januari 2012 en sinds 2015 maken volgende afdelingen deel uit van de ATASC Consulting Group: ATASC Consulting, ATASC Academy, IM-counseling en Bureau De Bisschop. 

ATASC beschikt over een netwerk van specialisten met dienstverlening in: Adviezen, Training, Audits, Studies en Coördinatie. Dit op maat van bedrijven, organisaties en evenementen. 

Met jarenlange professionele ervaring op de teller vormen wij een duurzame en deskundige partner in verschillende expertisedomeinen:

beleidsondersteuning en advies rond SHEQ of VGM-risicobeheer en preventie;

diverse opleidingen en trainingen op maat;

trajectbegeleiding bij standaard- en highlevel-zorgmanagementsystemen en normen;

audits, nulmetingen en verslaggeving;

coaching van individuen, teams en leidinggevenden omtrent missie en doelverwezenlijking alsook management- en leiderschaps-skills;

studies, projecten en coördinatie bij veiligheids- en gezondheidscoördinatie bouwprojecten, milieu- en energiebeheer, kwaliteitszorg, teambuilding, seminaries en themadagen.

MISSION STATEMENT AND VALUES

Wij zijn een onafhankelijke partner voor elke organisatie waar mensen en welzijn een prioriteit vormen. 

Het is de visie en missie van ATASC om ‘stepping-stones to a better work-wellbeing’ (stapstenen voor een beter werk-welzijn) aan te bieden aan al onze klanten, partners en werknemers. 

Wij bij ATASC streven ernaar om mensen, projecten en organisaties beter achter te laten dan hoe we ze aanvankelijk vonden. ATASC wil hierbij een inspirerend voorbeeld zijn door met organisaties samen op weg te gaan in het ontwikkelen van een beter werkwelzijn, milieuverantwoord en kwaliteitsvol actief zijn. 

ATASC staat garant voor zeven waarden: humaniteit, kwaliteit, deskundigheid, vertrouwen, discretie, educatie en zorg op maat.

Logo Atasc consult
visie

ATASC ACADEMY

Het is ATASC Academy’s missie om kwaliteitsvolle en actuele professionele opleidingen aan te bieden. Een ondersteuning, training en opvolging op maat te verzorgen. Een klimaat creëren waarbinnen ieder met zijn of haar eigen talenten zich verder kan ontwikkelen in skills en zelfwaarde.

 

De doelstellingen en waarden van ATASC Academy zijn af te leiden uit het motto:
‘to learn  to know  to inspire’

logo ATASC Academy

OP HET VOLGENDE TABBLAD VINDT U HET UITGEBREIDE AANBOD VAN ONZE OPLEIDINGEN. BEL GERUST VOOR MEER INFO EN SCHRIJF U IN VIA HET INSCHRIJVINGSFORMULIER!

bottom of page