top of page

ATASC CONSULTING GROUP, EXPERT IN B2B-SERVICES: OPLEIDING, COACHING, VEILIGHEIDS- & KWALITEITSBELEID

ATASC Consulting Group biedt een heel pakket van services op maat aan bedrijven en organisaties. Ontdek ze hier!

SERVICES

ENKELE DOMEINEN VAN ONZE SERVICES UITGELICHT

ATASC kan uw bedrijf en medewerkers op zeer veel domeinen adviseren en ondersteunen.

Wij zijn onderlegd in wetgeving over veiligheid en gezondheid op de werkvloer en volgen de regelgeving op de voet. Safety management, Dynamisch Risicobeheersysteem (DRBS), VCA, VGM, HSEQ zijn voor ons geen loze begrippen. Wij weten waarover het gaat en kunnen u begeleiden om een degelijk veiligheidspreventiebeleid op te stellen in uw bedrijf.

Bij ATASC weten wij alles over vergunningen, EPB-verslaggeving en -certificaten, kwaliteitszorg, ISO-attesten en interne audits. En we kunnen u helpen om dat bij u te realiseren.

Daarnaast beseffen we hoe belangrijk communicatie, innovatie, efficiënte processen en time management in elke onderneming en organisatie voor de medewerkers zijn. Hoe essentieel het ook is om naar de buitenwereld een duidelijke visie en boodschap uit te dragen.

En ten slotte weten wij dat elk management en elke werkgever of team leader baat heeft bij gelukkige en gemotiveerde werknemers. Ook daar kunnen de specialisten van ATASC een belangrijke rol spelen. Door coaching en support aan te bieden, individueel of in groep, door opleidingen aan te reiken die uw medewerkers wapenen met de juiste kennis en vaardigheden om het beste uit zichzelf te halen, voor hun job en het bedrijf.

U VINDT OP DEZE PAGINA ENKELE VAN ONZE DIENSTEN DIE WE VIA EEN LINK NADER BESCHRIJVEN.

Klik op één van onze diensten en u verneemt er meteen meer over!

OP ZOEK NAAR EEN OPLEIDING VOOR UW MEDEWERKERS? BEKIJK ONS AANBOD EN SCHRIJF ZE IN VIA HET INSCHRIJVINGSFORMULIER.

bottom of page