top of page

OPLEIDING TRAIN DE
TRAINER

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

De opleiding train de trainer van ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas is een boeiende opleiding voor iedereen die materie op professionele wijze wilt overbrengen aan anderen. Zowel bedrijfstrainers, -instructeurs, docenten en consultants volgen onze opleiding train de trainer om een trainer te worden die echt top handelt. Wij bieden verschillende opleidingen aan voor verschillende sectoren die geleid worden door onze deskundige werknemers. Lees hieronder verder en kom meer te weten over onze top opleiding trainer.

Heeft u interesse ?

hand shake

EEN UNIEKE OPLEIDING TRAIN DE TRAINER

Wij bieden onze klanten, door middel van opleidingen en coachmomenten, een beter werk-welzijn aan. U krijgt tijdens onze opleiding train de trainer een stevige basis om uw workshop, training of cursus effectief en interactief te maken. U ontvangt vele tips en onze ervaren docent reikt u handige tools aan die stimulerend en motiverend werken. Na onze opleiding bent u een trainer met top aanpak en tilt u uw trainerschap naar een heel ander niveau.

form

SCHRIJF U TIJDIG IN EN VOLG EEN OPLEIDING MET TOP AANPAK

Wilt u er zeker van zijn dat er voor u nog een plaatsje vrij is in de opleiding train de trainer? Neem dan snel contact op met de deskundige medewerkers van ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas en schrijf u tijdig in via het online inschrijvingsformulier. Tijdens deze twee dagen durende opleiding train de trainer, wordt u opgeleid tot top trainer die op professionele en inspirerende wijze informatie overbrengt. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@atasc.be of bel ons op het nummer +3237771396. Wij staan u graag te woord.

bottom of page