top of page

MANAGEMENT
COACHING

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

Management is meer dan gewone coaching en verbindt organisaties en individuen. Een goed draaiende organisatie heeft natuurlijk een management nodig dat stevig in zijn schoenen staat en dat van aanpakken weet. Wanneer dit niet het geval is, dreigt de boel snel in het honderd te lopen. Heeft u nood aan structuur en focus en wilt u dit verwerven tijdens onze management en coaching? Dan zit u goed bij ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas.

Heeft u interesse ?

hand shake

ERVAREN BEGELEIDING BIJ ONZE MANAGEMENT COACHING

U kunt bij ons terecht voor coaching op maat, zowel op individueel als op bedrijfsniveau. Tijdens onze coaching leren uw medewerkers van de managementafdeling omgaan met stress, crisissituaties en allerlei bedrijfsveranderingen. Onze professionele coaching zorgt ervoor dat u het management van uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Toch is dat niet onze enige sterkte. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende opleidingen, zoals een opleiding tot intern auditor of een EHBO-opleiding, speciaal gericht op bedrijven.

form

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Heeft uw organisatie dringend nood aan interne coaching? Neem dan snel contact op met de professionals van ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u specifieke vragen over onze opleidingen? Neem dan contact met ons op! Dit kan door een e-mail te sturen naar info@atasc.be, te bellen naar +3237771396, of door het contactformulier in te vullen. Wij staan klaar met een antwoord op al uw vragen.

bottom of page