EHBO-opleiding
voor bedrijven

Persoonlijke bedrijfs coaching
Grote variatie aan opleidingen
Professionele bijscholing

De EHBO-opleiding voor bedrijven van ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas is een essentiële opleiding voor elke werknemer. U leert hier verschillende levensreddende technieken om eerste hulp bij ongevallen toe te dienen. Na deze opleiding weet u perfect hoe u moet handelen als iemand dringende hulp nodig heeft. Wij bieden u een up-to-date en professioneel opleidingsaanbod op maat aan.


Heeft u interesse ?

Bekijk onze opleidingen

De inhoud van de EHBO-opleiding voor bedrijven

Tijdens de EHBO-opleiding voor bedrijven leert u hoe u eerste hulp moet verlenen bij ongevallen op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan hoe u een noodsituatie moet benaderen. Na onze EHBO-opleiding voor bedrijven kent u de inhoud van de verbanddoos en kunt u eerste hulp geven bij huidwonden, oogletsels, bloedingen, brandwonden, en nog veel meer. Aansluitend op dit thema kunt u er ook voor kiezen om een opleiding brandbestrijding te volgen. Bent u geïnteresseerd in het totale aspect van veiligheid? Kies dan voor een bijscholing tot veiligheidscoördinator. U krijgt deskundig en professioneel advies van onze medewerkers tijdens een training of coaching naar keuze.

Schrijf u in en verbeter de veiligheid

Door onze EHBO-opleiding voor bedrijven te volgen, kunt u in de toekomst misschien wel levens redden. Twijfel dus niet langer en schrijf uw bedrijf in. Ook als u graag het zorgsysteem van uw bedrijf laat upgraden, kunt u bij onze professionals terecht. Krijgt u graag eerst nog wat meer informatie over deze opleiding? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +3237771396, stuur een e-mail naar info@atasc.be of vul het contactformulier in.