top of page

OPLEIDING
BRANDBESTRIJDING

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

Door uw medewerkers een opleiding brandbestrijding te laten volgen, heeft u als werkgever uw brandpreventie op orde. Wanneer er brand uitbreekt, is iedereen in staat om effectief in te grijpen. Bij ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas volgt u verschillende up-to-date en professionele opleidingen. Onze opleidingen worden gegeven door onze deskundige medewerkers met kennis van het vak. Uw mensen en hun welzijn staan bij ons centraal!

Heeft u interesse ?

hand shake

VOLG DE OPLEIDING BRANDBESTRIJDING EN SPEEL OP VEILIG

Wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers op het ergste voorbereid zijn? Dan is het verstandig om onze opleiding brandbestrijding te volgen. U leert onder andere alarmeren, evacueren en blussen. Tijdens de opleiding op maat krijgt u voor uw organisatie, zowel theorie als praktijk voorgeschoteld. Na de opleiding brandpreventie krijgt u ook een officieel certificaat van deelname. Naast brandbestrijding, kunt u zich inschrijven voor andere opleidingen. Denk maar aan een opleiding vakbekwaamheid of een professionele ATEX-opleiding.

selectie

KIES VOOR DEZE SPECIFIEKE OPLEIDING BRANDBESTRIJDING

Wilt u meer weten over wat de opleiding van ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas inhoudt? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar met raad en daad. Voor meer informatie belt u naar +3237771396 of stuurt u een e-mail naar info@atasc.be Of schrijf u meteen in via het inschrijvingsformulier op onze website. Tot binnenkort bij onze interessante opleiding!

bottom of page