top of page

OPLEIDING
VAKBEKWAAMHEID CODE 95

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

Heeft u interesse om de opleiding vakbekwaamheid code 95 te volgen? Vanaf maart 2021 kunt u zich bijscholen bij ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas. Zijn er bij uw bedrijf vrachtwagenchauffeurs werkzaam? Dan zijn zij onderworpen aan vakbekwaamheid (code 95) en is deze opleiding ideaal voor hen. Vakbekwaamheid heeft de bedoeling om de professionaliteit van chauffeurs naar een hoger professioneel niveau te tillen. Lees hieronder verder en ontdek meer over de opleiding.

Heeft u interesse ?

hand shake

LAAT UW CHAUFFEURS ONZE OPLEIDING VAKBEKWAAMHEID CODE 95 VOLGEN

Bij ons bedrijf kunt u terecht om de opleiding vakbekwaamheid code 95 te volgen. Vrachtwagenchauffeurs zijn verplicht om elk jaar een bijscholing te volgen. Beroepschauffeurs die dagelijks op de weg zijn, moeten zich bewust zijn van de verkeersregels en alles wat hierbij komt kijken. Tijdens de opleiding vakbekwaamheid code 95 krijgen uw vrachtwagenchauffeurs een interessant pakket aan onderwerpen aangeboden. Zo wordt ervoor gezorgd dat gedragsverandering ook daadwerkelijk resultaat behaalt. Toch is dat niet onze enige sterkte! U zit bij ons ook goed voor een opleiding mobiele arbeidsmiddelen. Hier leert u onder andere met een vorkheftruck te werken. Wilt u er zeker van zijn dat al uw medewerkers in staat zijn om eerste hulp te bieden bij een arbeidsongeval? Schrijf ze dan in voor een EHBO-opleiding.

gesprek man en vrouw

DRAAG ZORG VOOR UW CHAUFFEURS

Als werkgever draagt u natuurlijk zorg voor al uw medewerkers. Schrijf daarom uw chauffeurs in voor de opleiding vakbekwaamheid code 95 van ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas. Wilt u meer weten over deze specifieke opleiding? Neem dan zeker contact op met onze deskundige lesgevers door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@atasc.be. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +3237771396. Wij helpen u graag verder en vertellen u alles over onze professionele opleidingen.

bottom of page