Opleiding
vakbekwaamheid code 95

Persoonlijke bedrijfs coaching
Grote variatie aan opleidingen
Professionele bijscholing

Vanaf maart 2021 kunt u bij ATASC CONSULTING GROUP de
opleiding vakbekwaamheid (code 95) volgen. Zijn er bij uw bedrijf vrachtwagenchauffeurs werkzaam? Dan zijn zij onderworpen aan vakbekwaamheid (code 958) en is deze opleiding ideaal voor hen. Vakbekwaamheid heeft de bedoeling om de bekwaamheid van
chauffeurs naar een hoger professioneel niveau te tillen. Schrijf uw chauffeurs
dus zeker in om hun kwaliteit te vergroten.


Heeft u interesse ?

Bekijk onze opleidingen

Laat uw chauffeurs onze opleiding vakbekwaamheid (code 95) volgen

In maart 2021 starten we met de opleiding vakbekwaamheid (code 95). Vrachtwagenchauffeurs zijn verplicht om elk jaar een bijscholing te volgen. Beroepschauffeurs die dagelijks op de weg zijn, moeten zich bewust zijn van de verkeersregels en alles wat hierbij komt kijken. Tijdens de opleiding vakbekwaamheid (code 95) krijgen uw vrachtwagenchauffeurs een interessant pakket aan onderwerpen aangeboden dat ervoor zorgt dat gedragsverandering ook daadwerkelijk resultaat behaalt. U zit bij ons ook goed voor een opleiding mobiele arbeidsmiddelen. Hier leert u onder andere met een vorkheftruck te werken. Wilt u er zeker van zijn dat al uw medewerkers in staat zijn om eerste hulp te bieden bij een arbeidsongeval? Schrijf ze dan in voor een EHBO-opleiding.

Draag zorg voor uw chauffeurs


Als werkgever draagt u zorg voor al uw medewerkers. Schrijf daarom uw medewerkers in voor de opleiding vakbekwaamheid (code 95) van ATASC CONSULTING GROUP uit Hamme, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wilt u meer weten over deze specifieke opleiding? Neem dan zeker contact op met onze deskundige lesgevers door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@atasc.be. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +3237771396. Wij helpen u graag verder en vertellen u alles over onze professionele opleidingen.