Bijscholing
preventieadviseur

Persoonlijke bedrijfs coaching
Grote variatie aan opleidingen
Professionele bijscholing

De bijscholing van preventieadviseur van ATASC CONSULTING GROUP frist allerlei zaken op waar u weet van moet hebben. U krijgt een beter beeld over de rechten en plichten die de Welzijnswetgeving oplegt. Wij bieden verschillende trainingen, bijscholingen en opleidingen op maat aan, allemaal op professioneel niveau.


Heeft u interesse ?

Bekijk onze opleidingen

Professionele bijscholing voor preventieadviseur

Wat kunt u eigenlijk verwachten van de bijscholing voor preventieadviseur? Eerst en vooral informeren wij u over de wettelijke verplichtingen. U komt te weten wat de Europese richtlijnen en de Belgische wetgever van u verwachten. Tijdens deze bijscholing leert u als adviseur hoe actueel het preventiebeleid van uw organisatie is, maar ook de do’s en dont’s met het oog op veiligheid. Lichamelijke en psychische gezondheid wordt tijdens de bijscholing besproken. Ook voor een bijscholing tot veiligheidscoördinator of voor managementcoaching moet u bij ons in Sint-Niklaas zijn.

Vul het inschrijvingsformulier inOns bedrijf is uw duurzame én deskundige partner op het gebied van verschillende expertisedomeinen. Bent u een preventieadviseur en heeft u nood aan bijscholing? Dan zit u goed bij ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas. Online kunt u meteen het inschrijvingsformulier invullen. Zo bent u zeker van een plaats bij onze bijscholing voor preventieadviseur. Voor vragen kunt u bellen naar +3237771396 of een e-mail sturen naar info@atasc.be. Wij helpen u graag verder.