top of page

BIJSCHOLING
VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

ATASC CONSULTING GROUP uit Hamme, dicht bij Sint-Niklaas, organiseert een bijscholing voor u als veiligheidscoördinator zodat u op de hoogte blijft van de regelgeving inzake veiligheid op de tijdelijke en mobiele bouwplaatsen. Als veiligheidscoördinator bent u wetteling verplicht zich regelmatig bij te scholen. U kunt altijd bij ons terecht voor verschillende up-to-date en professionele opleidingen die gegeven worden door echte deskundigen. Bekijk zeker ons aanbod.

Heeft u interesse ?

hand shake

VOLG EEN BIJSCHOLING VOOR VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR

Onze bijscholing voor veiligheidscoördinator is, zoals de naam het aangeeft, specifiek gericht op veiligheidscoördinators. Tijdens de opleiding krijgt u verschillende vaardigheden en ervaringen mee zodat u als een echte professional te werk gaat. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor verschillende andere opleidingen, zoals de BA4 en BA5 opleiding of een specifieke ATEX-opleiding. U heeft bij ons genoeg keuze!

meeting

WIJ ZIJN UW PARTNER VOOR VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE

U kunt niet alleen als veiligheidscoördinator bij ons
terecht voor een bijscholing. ATASC CONSULTING GROUP uit Hamme is ook uw ideale 
partner voor veiligheidscoördinatie op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen. Onze veiligheidscoördinator coördineert het risicomanagement tussen de verschillende actoren en zorgt ervoor dat de wettelijk verplichte documenten in orde zijn. Daarnaast staat hij of zij ook in voor de communicatie en werfbezoeken. Al deze elementen worden natuurlijk aangehaald tijdens de bijscholing voor
veiligheidscoördinator.

SCHRIJF U METEEN IN

Bent u de veiligheidscoördinator binnen uw bedrijf en vindt u dat een bijscholing op zijn tijd goed is? Twijfel dan niet en schrijf u in voor de bijscholing voor veiligheidscoördinator bij ATASC CONSULTING GROUP. Ook als preventieadviseur kunt u bij ons terecht voor een  bijscholing. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd bij onze deskundige medewerkers terecht door te bellen naar +3237771396, een e-mail te sturen naar info@atasc.be of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

contact form
bottom of page