Opleiding voor BA4 en BA5 werknemers

Persoonlijke bedrijfs coaching
Grote variatie aan opleidingen
Professionele bijscholing

Heeft u interesse in het volgen van onze opleiding voor BA4 en
BA5 werknemers? Dan moet u bij ATASC CONSULTING GROUP uit Hamme, in de omgeving van Sint-Niklaas, zijn! Wij bieden verschillende up-to-date en professionele opleidingen aan verschillende sectoren aan. Werknemers die dagelijks aan of omtrent elektrische installaties werken, worden blootgesteld aan bepaalde gevaren en risico’s. Zowel BA4 als BA5 werknemers leren tijdens de opleiding de gevaren van elektriciteit en hiermee te werken.


Heeft u interesse ?

Bekijk onze opleidingen

Een interessante opleiding voor BA4 en BA5 werknemers

Werknemers die met elektriciteit werken, worden opgesplitst in twee groepen: BA4 (gewaarschuwde werknemers) en BA5 (vakbekwame werknemers). Vakbekwame werknemers uit groep BA5 kennen de gevaren van elektriciteit en regeren alert bij problemen of ongevallen. Deze mensen zijn bevoegd om zelfstandig werk uit te voeren aan een elektrische installatie. BA4 werknemers zijn gewaarschuwde personen die op de hoogte zijn van de risico’s. Zij mogen onder begeleiding welbepaalde handelingen uitvoeren aan elektrische installaties. Onze opleiding is enorm interessant voor zowel werknemers uit de BA4 als BA5-groep. De opleiding is zo uitgewerkt dat beide groepen kunnen deelnemen. Voor elke groep is er dan ook een aparte test voorzien. U rekent dus steeds op een gezonde mix van theorie en praktijk.

Steeds bijleren dankzij onze opleidingenU heeft nooit genoeg kennis en kunt altijd bijleren. Onze opleidingen worden gegeven door en voor echte professionals die streven naar een interactieve opleiding. Naast een opleiding voor werknemers uit de BA4 en BA5-groep, kunt u bij ons ook terecht voor een opleiding mobiele arbeidsmiddelen of een opleiding interne communicatie. Waar wacht u nog op?

Contacteer ons en vraag meer informatie aan


Wilt u meer weten over de BA4 en BA5 opleiding? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van ATASC CONSULTING GROUP en vraag meer informatie aan. Stuur hiervoor een e-mail naar info@atasc.be of vul
het contactformulier in. U kunt ook steeds bellen naar +3237771396. Schrijf u via het inschrijvingsformulier in voor onze interessante BA4 en BA5 opleiding. Zo
werkt u in de toekomst veilig aan en rond elektrische installaties.