top of page

OPLEIDING VOOR BA4 EN BA5 WERKNEMERS

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

Heeft u interesse in het volgen van onze opleiding voor BA4 -en BA5-werknemers? Dan moet u bij ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas zijn! Wij bieden verschillende up-to-date en professionele opleidingen voor verschillende sectoren aan. Werknemers die dagelijks aan elektrische installaties werken, worden blootgesteld aan bepaalde gevaren en risico’s. Zowel BA4-als BA5- werknemers leren tijdens de opleiding de gevaren van elektriciteit en hiermee te werken.

Heeft u interesse ?

hand shake

EEN INTERESSANTE OPLEIDING VOOR BA4 EN BA5 WERKNEMERS

Werknemers die met elektriciteit werken, worden opgesplitst in twee groepen: BA4-(gewaarschuwde werknemers) en BA5-(vakbekwame werknemers). Vakbekwame werknemers uit groep BA5 kennen de gevaren van elektriciteit en regeren alert bij problemen of ongevallen. Deze mensen zijn bevoegd om zelfstandig werk uit te voeren aan een elektrische installatie. BA4-werknemers zijn gewaarschuwde personen die op de hoogte zijn van de risico’s. Zij mogen onder begeleiding welbepaalde handelingen uitvoeren aan elektrische installaties. Onze opleidingen zijn enorm interessant voor werknemers uit beide categorieën.

gesprek man en vrouw

STEEDS BIJLEREN DANKZIJ ONZE OPLEIDINGEN

U heeft nooit genoeg kennis en kunt altijd bijleren. Onze opleidingen worden gegeven door en voor echte professionals die streven naar een interactieve opleiding. Bij ons rekent u dus steeds op een motiverende mix van theorie en praktijk. Naast een opleiding voor werknemers uit de BA4- en BA5-groep, kunt u bij ons ook terecht voor een opleiding mobiele arbeidsmiddelen of een opleiding interne communicatie. Waar wacht u nog op?

CONTACTEER ONS EN VRAAG MEER INFORMATIE AAN

Wilt u meer weten over de voordelen van onze opleidingen? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas en vraag meer informatie aan. Stuur hiervoor een e-mail naar info@atasc.be of vul het contactformulier in. U kunt ook steeds bellen naar +3237771396. Schrijf u via het inschrijvingsformulier in voor onze interessante BA4 en BA5 opleiding.

contact form
bottom of page