top of page

OPLEIDING
MOBIELE ARBEIDSMIDDELEN

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

De opleiding mobiele arbeidsmiddelen van ATASC CONSULTING GROUP uit Sint-Niklaas is speciaal ontwikkeld voor werknemers die dagelijks met een hef-, hijs- of graafkraan aan de slag zijn. Om alles zonder problemen te laten verlopen, kunt u bij ons terecht voor verschillende up-to-date en professionele opleidingen. Denkt u eraan om een opleiding te volgen, zodat u met een vorkheftruck of hoogwerker kunt werken? Dan moet u bij ons zijn.

Heeft u interesse ?

hand shake

EEN INTERACTIEVE OPLEIDING MOBIELE ARBEIDSMIDDELEN

Wij zorgen bij al onze opleidingen voor de juiste balans tussen theorie over hoogwerkers of vorkheftrucks en praktijk. Tijdens de opleiding mobiele arbeidsmiddelen leert u bijvoorbeeld de verschillende onderdelen van een hef-, hijs- en graafkraan kennen, maar kruipt u ook zelf achter het stuur van een vorkheftruck of hoogwerker. Al doende leert men, toch? Onze deskundige leerkrachten geven professioneel en motiverend les. Door ondersteuning te bieden en de juiste kennis en vaardigheden aan te reiken, zorgen wij voor tevreden en gemotiveerde werknemers van uw bedrijf.

meeting

VOLG LES OP LOCATIE OF IN UW BEDRIJF

Voor de opleiding mobiele arbeidsmiddelen werken wij samen met onze partnercentra. U geniet op locatie of in uw eigen bedrijf van een professionele opleiding, zodat werken met een vorkheftruck of hoogwerker een fluitje van een cent wordt. Wilt u, naast uw vakmensen, ook het management wat extra kennis bijbrengen? Denk dan aan managementcoaching of een workshop publiek spreken. Onze trainingen en opleidingen dragen rechtstreeks bij tot het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. U kunt er zeker van zijn dat uw medewerkers na deze opleiding zelfstandig een vorkheftruck of hoogwerker kunnen besturen.

VRAAG OM MEER INFO OVER ONZE OPLEIDINGEN

Wilt u er zeker van zijn dat uw personeel op een veilige en verantwoorde manier omgaat met de mobiele arbeidsmiddelen van uw onderneming? Wacht niet langer en schrijf uw organisatie in via het online inschrijvingsformulier. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stel deze dan aan onze deskundige medewerkers in Sint-Niklaas door te bellen naar +3237771396 of door een e-mail te sturen naar info@atasc.be. Wij staan u graag te woord.

contact form
bottom of page