Opleiding
interne communicatie

Persoonlijke bedrijfs coaching
Grote variatie aan opleidingen
Professionele bijscholing

ATASC ACADEMY biedt u een ruim aanbod van professionele opleidingen. Zowel voor opleidingen over veiligheid, mobiele arbeidsmiddelen of interne communicatie zit u goed bij ons!


Heeft u interesse ?

Bekijk onze opleidingen

Een degelijke opleiding interne communicatie

Het verschil tussen praten over koetjes en kalfjes en professioneel communiceren is enorm groot. Voor een goede werking van uw bedrijf, is het belangrijk dat de interne communicatie tussen u en uw medewerkers, en tussen uw personeel onderling, gesmeerd verloopt. Denkt u dat uw medewerkers baat hebben aan deze opleiding? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Tijdens de opleiding interne communicatie wordt onder andere de opmaak van een doeltreffend intern communicatieplan uitvoerig besproken. Wij verzorgen niet alleen opleidingen, maar ook andere services zoals bijscholingen en workshops zoals een workshop publiek spreken.

Schrijf uw onderneming in voor onze opleiding


Kan het personeel van uw onderneming wel een opleiding interne communicatie gebruiken? Neem dan meteen contact op met ATASC CONSULTING GROUP en kom meteen te weten wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@atasc.be of bel naar +3237771396, wij staan u graag te woord. Schrijft u zich liever meteen in voor onze opleiding? Dat kan via het inschrijvingsformulier. Tot binnenkort!