top of page

WORKSHOP
PUBLIEK SPREKEN

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

Onze workshop publiek spreken geeft u genoeg zelfvertrouwen om overtuigend te spreken voor een groot publiek. Tijdens de opleiding publiek spreken leert u alles over de opbouw van een topspeech met aandacht voor uw lichaamshouding en ademhaling. Laat u bijstaan door onze deskundige medewerkers die u professioneel advies geven tijdens verschillende trainingen en coaching momenten.

Heeft u interesse ?

hand shake

EEN INTERACTIEVE WORKSHOP PUBLIEK SPREKEN

Beoefent u een functie waarin u regelmatig een publiek moet toespreken? Dan is het aan te raden om de workshop publiek spreken van ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas te volgen. Tijdens deze opleiding leert u omgaan met angst om voor een publiek te spreken zonder zenuwen. Na de workshop bent u perfect in staat om een topspeech op te bouwen en beheerst u feilloos uw lichaamshouding, stem en ademhaling. U straalt zelfvertrouwen en autoriteit uit en krijgt de volle aandacht van uw publiek. Onze vakkundige medewerkers staan steeds klaar om u en uw medewerkers te wapenen met de juiste kennis.

computer

PROFESSIONEEL OPLEIDINGSAANBOD OP MAAT

U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen een workshop publiek spreken. Wij bieden een up-to-date en professioneel opleidingsaanbod op maat aan. Droomt u ervan om trainer te worden? Kom dan bij ons een trainersopleiding volgen. Ook als de interne communicatie binnen uw organisatie wel een boost kan gebruiken, zit u goed bij ons.

SCHRIJF U METEEN IN VOOR ONZE OPLEIDINGEN

Denkt u dat een workshop publiek spreken nuttig is voor de werknemers van uw bedrijf? Neem dan contact op met ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas, en vraag meer informatie aan. U kunt zich ook meteen inschrijven door het inschrijvingsformulier in te vullen. Na onze opleiding publiek spreken, bent u in staat om uw publiek écht te overtuigen. Wacht dus niet langer en schrijf u zeker in! Heeft u vragen over onze verschillende opleidingen of workshops? Stuur dan gerust een e-mail naar info@atasc.be of bel naar +3237771396.

gesprek man en vrouw
bottom of page