Workshop
publiek spreken

Persoonlijke bedrijfs coaching
Grote variatie aan opleidingen
Professionele bijscholing

Onze workshop publiek spreken is iets voor u als u niet
meteen staat te popelen om te spreken voor een groot publiek. Tijdens deze
workshop leert u alles over de opbouw van een topspeech met aandacht voor uw
lichaamshouding en ademhaling. Laat u bijstaan door onze deskundige medewerkers die u professioneel advies geven tijdens verschillende trainingen en coaching momenten.


Heeft u interesse ?

Bekijk onze opleidingen

Een interactieve workshop publiek spreken

Beoefent u een functie waarin u regelmatig een publiek moet toespreken? Dan is het aan te raden om de workshop publiek spreken van ATASC CONSULTING
GROUP te volgen. Tijdens deze workshop leert u omgaan met angst om voor een publiek te spreken, en leert u om te gaan met uw zenuwen. Na de workshop bent u perfect in staat om een topspeech op te bouwen en beheerst u uw lichaamshouding, stem en ademhaling perfect. U straalt zelfvertrouwen en autoriteit uit en krijgt de volle aandacht van uw publiek. Iedereen die geïnteresseerd is om deze elementen naar een hoger niveau te tillen, is welkom bij ons. Onze vakkundige medewerkers staan steeds klaar om u en uw medewerkers te wapenen met de juiste kennis.

Professioneel opleidingsaanbod op maatU kunt bij ons terecht voor meer dan alleen een workshop publiek spreken. Wij bieden een up-to-date en professioneel opleidingsaanbod op maat aan. Droomt u ervan om trainer te worden? Kom dan bij ons een trainersopleiding volgen. Ook als de interne communicatie binnen uw organisatie wel een boost kan gebruiken, zit u goed bij ons.

Vraag meer informatie aan of schrijf u in


Denkt u dat een workshop publiek spreken nuttig is voor de werknemers van uw bedrijf? Neem dan contact op met ATASC CONSULTING GROUP uit Hamme, dicht bij Sint-Niklaas, en vraag meer informatie aan. U kunt zich ook meteen inschrijven door het inschrijvingsformulier in te vullen. Na onze workshop publiek spreken,
spreekt u uw publiek vol zelfvertrouwen toe. Wacht dus niet langer en schrijf u
zeker in! Heeft u vragen over onze verschillende opleidingen of workshops?
Stuur dan gerust een e-mail naar info@atasc.be of bel naar +3237771396.