Opleiding
preventieadviseur niveau 3

Persoonlijke bedrijfs coaching
Grote variatie aan opleidingen
Professionele bijscholing

Bent u geïnteresseerd in een opleiding tot preventieadviseur
niveau 3 en heeft u een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zit u goed bij ATASC CONSULTING GROUP in Sint-Niklaas. Wij bieden verschillende professionele
opleidingen aan verschillende sectoren aan. Onze lectoren zijn echte
professionals met jarenlange ervaring op de teller. Samen met ons bereikt u het
doel dat u voor ogen heeft! Lees snel verder en ontdek meer over onze
opleiding.

Heeft u interesse ?

Bekijk onze opleidingen

ontdek onze Erkende opleiding tot preventieadviseur niveau 3

Onze visie en missie is om onze klanten, partners en werknemers stapstenen en consultancy voor een beter werk-welzijn aan te bieden. U rekent bij ons op een unieke opleiding, want wij zijn het enige bedrijf dat de opleiding tot preventieadviseur niveau 3 mag aanbieden. Onze opleiding tot preventieadviseur niveau 3 is een kwalitatief hoogstaande opleiding die officieel erkend is door de overheid. Tijdens deze zeven dagen durende opleiding leert u alle wettelijke verplichtingen op het gebied van welzijn en veiligheid op de werkvloer. Smaakt onze opleiding tot preventieadviseur niveau 3 naar meer? Dan kunt u ervoor kiezen om ook nog andere opleidingen te volgen, zoals de opleiding vakbekwaamheid code 95 of een interactieve opleiding train de trainer. Kortom, wij zijn uw perfecte partner voor waardevol advies.

Vul het inschrijfformulier in


Bent u geïnteresseerd in de opleiding tot preventieadviseur niveau 3 van ATASC CONSULTING GROUP? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers in Sint-Niklaas of schrijf u meteen online in via het inschrijvingsformulier. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op het nummer +3237771396 of stuur een e-mail naar info@atasc.be. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten over de opleiding tot preventieadviseur niveau 3.