top of page

VCA-OPLEIDINGEN IN OOST-VLAANDEREN

Persoonlijke bedrijfs coaching

Grote variatie aan opleidingen

Professionele bijscholing

De beste VCA-opleidingen in Oost-Vlaanderen volgt u bij ATASC CONSULTING GROUP te Sint-Niklaas. Het maakt niet uit of u kiest voor de opleiding VCA Vol of VCA Basis, tijdens deze cursus leren wij operationele medewerkers, uitvoeders en leidinggevenden effectief wat basisveiligheid inhoudt. Iedereen is welkom om een opleiding VCA te volgen. Dus ook als u werkzaam bent in West-Vlaanderen of
Vlaams-Brabant, kunt u deelnemen aan onze VCA-opleidingen in Oost-Vlaanderen.

Heeft u interesse ?

hand shake

PROFESSIONELE VCA-OPLEIDINGEN IN OOST-VLAANDEREN

Onze professionele en door de overheid erkende VCA-opleidingen in Oost-Vlaanderen worden gegeven door onze deskundige lectoren. Zij hebben al heel wat jaren ervaring en leren u dus als geen ander de kneepjes van het vak. Onze interactieve VCA-opleidingen in Oost-Vlaanderen beantwoorden de specifieke noden van uw bedrijf en dragen rechtstreeks bij tot het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Wat een VCA-opleiding betreft, kiest u voor VCA Vol of Basis. Lees hieronder verder en ontdek meer over het verschil tussen de opleidingen VCA.

meeting

OPLEIDING VCA BASIS

Onze VCA-opleidingen in Oost-Vlaanderen zijn opgesplitst in verschillende delen. Tijdens de opleiding VCA Basis leren operationele medewerkers en uitvoerders alles over onder andere de huidige wetgeving, risico’s en ongevallen en hoe ze moeten omgaan met bepaalde machines en gereedschappen. De opleiding VCA Basis kan op vraag ook in een andere taal gegeven worden, zoals het Turks, Pools of Spaans. Doe hier zeker navraag naar!

OPLEIDING VCA VOL

Een ander onderdeel van onze VCA-opleidingen in Oost-Vlaanderen is de opleiding VCA Vol . Leidinggevende personen binnen een VCA-gecertificeerd bedrijf moeten over een geldig VCA Vol-diploma beschikken. Deze opleiding richt zich op het
optimaliseren van het veiligheidsbeleid en de verantwoordelijkheden van operationele leidinggevenden. U kunt deze opleiding zowel in het Nederlands als in het Engels volgen.

BEKIJK ONS UITGEBREIDE OPLEIDINGSAANBOD

Wilt u graag wat extra kennis verwerven over een opleiding VCA? Dan zit u goed bij ATASC CONSULTING GROUP in de buurt van Sint-Niklaas. U kunt bij ons professionele en door de overheid erkende VCA-opleidingen volgen in Oost-Vlaanderen. Ook voor een BA4- of BA5-opleiding of een opleiding brandbestrijding zit u goed bij ons. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan snel contact op met onze vakkundige medewerkers door te bellen naar +3237771396 of door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@atasc.be. Wij helpen u graag verder.

contact form
bottom of page